Verzending binnen 5 werkdagen
 Uit voorraad geleverd!
 
 

sobere woonaccessoires  cadeaus

Verzending

Verzenden:
De verzendkosten zijn voor rekening van de klant en zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van het verpakte artikel en de gekozen verzendwijze.
Het is ook mogelijk om artikelen op afspraak op te halen in Coevorden. In dat geval betaalt de klant geen verzendkosten. Pakketten worden standaard verzonden met PostNL of  DHL en in sommige gevallen met DPD. (Er wordt niet verzonden naar het buitenland)
Het pakket krijgt een streepjescode (barcode) en is traceerbaar via Track&Trace. Pakketpost kan bij uw afwezigheid bij buren worden afgeleverd. Als u een adres opgeeft waar meerdere personen aanwezig kunnen zijn (zoals instellingen, bedrijven, winkels, kantoren, studentenhuizen, kamerverhuur e.d.) kan PostNL (of DHL/DPD) uw pakket aan een van de aanwezige personen aldaar overhandigen.

't Doefke wil de druk op het milieu zo klein mogelijk houden. Daarom gebruiken wij zoveel mogelijk gerecyclede materialen voor de verpakking van onze producten. Het kan dus voorkomen dat uw bestelling in een doos met bedrukking van een groothandel is verpakt.  Wij vragen u hetzelfde te doen met verpakkingen die u van ons ontvangen heeft. Wij proberen zo min mogelijk papier te verbruiken en daarom verzenden wij al onze facturen digitaal.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN